Renovlies Behangen

Behangen is meer dan wat papier tegen de muur gooien. Er gaat veel aan vooraf, zoals de keuze van het type behang, het bepalen van de voorbehandeling en het afstemmen van kleur en patroon op de ruimte. De behangers van Haros Renovlies Wandafwerking zijn naast behanger en schilders ook (kleur)adviseurs, met jarenlange ervaring!

Behangen kende de laatste jaren een sterke evolutie. Hoewel we in de volksmond en ook bij Haros nog steeds spreken van behang‘papier’, bestaan er inmiddels verschillende soorten materialen waarmee u uw muren kunt bekleden. Behangen kan tegenwoordig niet alleen met papier, maar ook met glasvezel, vinyl, acryl en textiel. En met dat laatste bedoelen we natuurlijk niet de wandtapijten uit de Middeleeuwen, maar heus textielbehang.

Soorten behang
Afhankelijk van de bestemming van de ruimte, kunt u kiezen voor verschillende soorten behangmaterialen. Afwasbaar behangpapier is hierbij het meest gekende voorbeeld. Het wordt vaak toegepast in ruimtes zoals kinderkamers, waar creatieve en minder creatieve toevoegingen aan het behangpapier af en toe moeten kunnen worden verwijderd. Ook voor andere ruimtes loont het om samen met onze behangers even stil te staan bij de verschillende soorten behang waaruit u kunt kiezen. Misschien is overschilderbaar behang wel iets voor uw keuken?

Naast particuliere projecten werkt Haros Renovlies Wandafwerking vaak voor kantoren, bedrijven en winkels. Door deze verschillende opdrachten zijn wij ondertussen gespecialiseerd in verschillende soorten behang.

RENOVLIES PAKKET

COMPLEET PAKKET € 14,-
Aanbrengen Renovlies 150 gram
Korte wachttijd
Professionele behangers
Afvoeren bouwafval
Incl. materiaal
Incl. voorrij- parkeerkosten
Dekkend sauzen
Schrobklasse 1 latex
Naden en kieren kitten

Bel voor een vrijblijvende offerte