Latex spuiten

Haro's Wandafwerking heeft een ruime ervaring in spuitwerken. Latex spuitpleisterwerk kan toegepast worden op wanden en plafonds en geeft een glad resultaat. De wand of het plafond dat behandeld is met spuitwerk is gereed om er overheen te schilderen of te behangen. Doordat spuitwerk een snelle manier van werken betekent kunnen ook grotere oppervlakten in korte tijd behandeld worden. Spuitwerk is toe te passen op bestaande plafonds en wanden, maar ook op nieuw gestucte plafonds en wanden. Zowel wanden en plafonds van steen als ook van beton, granol en gips zijn geschikt voor spuitwerken. Tevens kan latex in iedere gewenste kleur aangebracht worden.

Alvorens wij beginnen met de werkzaamheden worden kozijnen en deuren afgeplakt, hierin gaat Haro's Wandafwerking zeer zorgvuldig te werk om zo het optimale resultaat te bereiken. Ingeval van nieuw aangebracht stucwerk wordt deze stuclaag eerst licht opgeschuurd om een goede hechting te waarborgen. Hierna wordt de latex laag gespoten. In sommige gevallen kan volstaan worden met één laag. Mochten de oude kleur en de nieuw aan te brengen kleur teveel van elkaar verschillen, dan kan een tweede laag aangebracht worden. Na het drogen van het spuitwerk zult u versteld staan van het nieuwe uiterlijk van uw interieur. Met spuitwerken heeft u een egale laag, waarover indien gewenst behangen of geschilderd kan worden.

Spuitwerken vereisen een goede kennis van de toe te passen materialen en methoden. Omdat wij uitsluitend gebruik maken van A-merken verf bent u altijd verzekerd van het best haalbare resultaat. Dit gecombineerd met onze ruime ervaring en ons vakmanschap, welke wij voortdurend op peil houden, is uw beste garantie. Door het airless spuiten van muurverf wordt een egaal resultaat bereikt. Dit in tegenstelling tot de traditionele manier met een roller, waardoor altijd sporen van de werkzaamheden achterblijven. Ook wanden die een grove structuur hebben zoals granolwanden kunnen door spuitwerk goed dekkend en glad afgewerkt worden. Spuitpleister is ook goed toe te passen in ruimtes waar sprake is van veel hoeken en plaatsen die met een roller moeilijk te bereiken zijn.

Wilt u uw interieur verfraaien en wilt u dit geregeld hebben door een professional, die door een goede bedrijfsvoering een gunstige prijs kan berekenen? Dan is Haro's Wandafwerking voor u de aangewezen partij. Wij mogen al vele tevreden klanten tot onze klantenkring rekenen. Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neemt u dan voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte op maat contact met ons op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden, afgestemd op uw wensen en de plaatselijke omstandigheden.

Bel voor een vrijblijvende offerte