Schilderwerken binnen & buiten

Een hele belangrijke functie van uw binnenschilderwerk is dat uw woning er prachtig en sfeervol uitziet. U kiest immers zelf de kleuren en materialen die bij u passen. Maar het binnenschilderwerk heeft meerdere belangrijke functies. Het beschermt uw kozijnen namelijk tegen vocht en schimmels. In elke woning wordt vocht geproduceerd, alleen al doordat u er in leeft, doucht en kookt. Als het houtwerk niet goed door verf beschermd wordt, kan het vocht daar gemakkelijk in trekken, met allerlei problemen tot gevolg. Ook heeft het als functie het hout te beschermen tegen slijtage, een goede verflaag op de trap of vloer beschermd het hout waardoor het veel langer meegaat. Het is zelfs zo dat als uw binnenschilderwerk niet in goede staat verkeerd, u daar problemen aan uw buitenschilderwerk van kan ondervinden.

SCHILDERWERK BINNEN / BUITEN
Zoals iedereen natuurlijk wel weet is buitenschilderwerk noodzakelijk voor het behoud van uw woning of bedrijfspand. En een goed onderhouden woning wat er fris en strak bij staat, zal ook zeker de waarde van uw woning ten goede komen. Tegelijkertijd kunt u met verf ook uw woning een bepaalde uitstraling en karakter geven. Met schilderwerk kunt u uw huis maken of breken!

In zijn algemeenheid geldt dat het buitenwerk eens per vijf á zes jaar een nieuwe laag verf nodig heeft. Uw kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de onderhoudsintervallen langer uit te stellen, maar hoe langer u wacht hoe meer werk en materialen er nodig zijn om het schilderwerk weer in goed staat te brengen. En u dus uiteindelijk stukken duurder uit bent.

Bel voor een vrijblijvende offerte