Behangbedrijf Den Bosch

Uw Behangbedrijf Den Bosch Haro's Wandafwerking is gespecialiseerd in alle soorten behangwerken.

Vragen? Bel nu direct

Behangbedrijf Den Bosch voor perfect afgewerkte wanden.

Zoekt u een professioneel behangbedrijf uit Den Bosch?

Behangbedrijf Den Bosch Haro's Wandafwerking is hét behangersbedrijf van Den Bosch en omstreken. Wij beschikken over een groot aantal aan ervaren behangers die gespecialiseerd zijn in het behangen van uw muren. Onze specialisten zijn beschikbaar in heel Nederland. Onze behangers hebben ervaring met diverse soorten behang, waaronder: Renovlies behang, Glasvliesbehang, Vinylbehang, Papierbehang, Duplexbehang en Fotobehang.

Moet uw muur eerst nog gestuct of gesausd worden? Geen probleem! Onze behangers van Behangbedrijf Den Bosch zijn ook gespecialiseerd in het stucen en sauzen van muren. Sauzen doen wij in de kleuren verkeerswit (RAL 9016), zuiverwit (RAL 9010) of een andere gewenste kleur. Kleine of grote oppervlaktes maken voor onze specialisten geen verschil uit! Bij het behangen gaan zij efficiënt en nauwkeurig te werk. Onze jarenlang ervaren behangers leveren alleen maar werk van topkwaliteit!

Waarom behanger Den Bosch inhuren

Waarom een proffesionele behanger en wat zijn de voordelen.

Je bent een handig persoon en je denkt misschien: "Ik ga nu mijn woonkamer of slaapkamer behangen." Maar vergeet niet dat het aanbrengen van behang op muren niet zo eenvoudig is. Nee, behang houdt daar niet op. Professionele behangers werken snel en weten wat ze moeten doen. Zo weten we welke voorbereidende werkzaamheden er nodig zijn voordat we daadwerkelijk gaan behangen. Alles hangt af van de staat van de muren.

Ook is het ene behang het andere niet. Professionele behanghanger huren? Bij Behangbedrijf Den Bosch bent u op het juiste adres. Onze behanghangers hebben jarenlange ervaring in het vak en de materialen die nodig zijn om de klus te klaren!

Kiest u voor de behanger Den Bosch van Haro's Wandafwerking, dan kiest u voor het beste van het beste. Met passie en creativiteit zorgen wij dat uw muren strak perfect worden afgewerkt.


Waarom Behangbedrijf Den Bosch


 • Beste prijs/prestatie
 • Vrijblijvende offerte
 • Professioneel en betrouwbaar
 • Heldere werkwijze, duidelijke afspraken
 • Renovlies behang
 • Glasvlies behang
 • Foto behang
 • 3D Behang
 • Vriendelijke tarieven
 • Maatwerk en persoonlijke service

 • Vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Ontvang vrijblijvend uw Behangbedrijf Den Bosch offerte

  Renovlies Behangbedrijf Den Bosch

  Wat is renovlies behang en wat zijn de voordelen.

  Als je graag je muren wilt laten behangen met renovlies behang in of rondom Den Bosch, dan ben je bij Haro's Wandafwerking op het goede adres. Renovlies is een prima alternatief voor stucwerk en kan je perfect gebruiken voor oude muren. Ook in nieuwbouwhuizen zie je tegenwoordig veel renovlies behang. Met renovlies kun je muren die oud zijn er weer als nieuw laten uitzien, zonder er veel moeite voor te hoeven doen. Je hebt een ruime keuze uit de verschillende soorten renovlies behang en je kunt renovlies behang prima laten overschilderen.

  Met renovlies behang kun je zowel muren in nieuwbouwhuizen als ook oude muren behangen. Hierdoor wordt de vraag naar renovlies behang steeds groter en groter. Renovlies behang is extra sterk en daarmee kun je de muren perfect afwerken. Je hebt met renovlies behang minder kans op scheuren en oneffenheden. Als je een nieuw huis koopt dan maak je een betrouwbare keuze voor renovlies behang. Je kunt de muren gemakkelijk behangen en je hebt direct een prachtig resultaat. Als je op dit moment in je huis geen renovlies behang hebt, maar je wilt graag overstappen, dan is dit uiteraard ook mogelijk bij Behangbedrijf Den Bosch.

  Overige vragen? Bel nu direct

  Waarom kiezen voor renovlies Behangbedrijf Den Bosch

  Wat kost een renovlies Behangbedrijf Den Bosch

  Als je graag wilt dat je woning er weer prachtig en stijlvol uitziet, dan is renovlies behang aan de muren een bijzonder goede optie. Deze relatief gemakkelijke en snelle manier van vernieuwen van de muren zorgt ervoor dat de klus, door een professional, snel en effectief kan worden uitgevoerd, zodat jij binnen korte tijd kunt genieten van prachtige nieuwe muren. Je hoeft zelf geen extra tijd of kosten kwijt te zijn aan verf of behang en je bespaart veel tijd wanneer je de klus laat uitvoeren door onze expert. De Renovlies behanger Den Bosch expert weet precies de gang van zaken en is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen wat betreft renovlies behang. Je bent dus verzekerd van een heel mooi resultaat.

  Renovlies voor nieuwbouw, uitermate geschikt

  Een renovlies ondergrond dient behangklaar te zijn

  Renovlies is een van de behangsoorten die men kan kiezen voor een nieuwbouwwoning. De voornaamste reden van zijn populariteit is de sterkte en flexibiliteit dat renovlies behang met zich meebrengt. Nieuwbouwmuren bewegen namelijk de eerste 5 jaar waardoor er scheurtjes kunnen ontstaan in het stucwerk (muren). Om problemen en kosten te voorkomen kiest men dus voor renovlies.

  Een renovlies ondergrond moet strak en behang klaar zijn.
  Elke woning die door Renovlies behanger Den Bosch wordt behangen met renovlies dient daarom ook eerst beoordeeld te worden door Diego. Een zeer vriendelijke renovlies specialist met meer dan 25 jaar behangervaring (succes gegarandeerd). Zijn kennis en werkwijze zorgt ervoor dat onze klanten nooit achteraf voor verassingen komen te staan.
   

  Hoe gaan wij te werk bij Behangbedrijf Den Bosch

  • 1 Kennismaking en opname

   Allereerst zullen we kennismaken en uitvoerig bespreken wat uw wensen zijn. Daarna wordt er een inspectie gedaan om de situatie te bekijken. Zodra alles duidelijk is krijgt u van ons een offerte waarin alles in beschreven staat
  • 2 De voorbereiding

   Om een correcte offerte te maken zal de behanger eerst het oude behangpapier verwijderen. Zo ziet hij meteen welke voorbereidende werken er nodig zijn. Zitten er achter het behang bijvoorbeeld veel scheuren of barsten, dan weet hij wat te doen.
  • 3 Uitrekenen benodigd materiaal

   Vervolgens zullen wij het aantal nodige materiaal uitrekenen. Veel hangt af van de soort kamer die u wil laten behangen. Een keuken heeft meer hoekjes en kantjes dan een slaapkamer. Doorgaans is een rol behangpapier exact 53 cm breed en een ietsje meer dan 10 meter. Een normale kamer is doorgaans lager dan 3 meter.. Een simpele rekensom leert dat doorgaans uit één rol behangpapier, er 3 banden kunnen gesneden worden.
  • 4 Aan het werk

   Nadat de muren en wanden zijn voorbehandeld (afhankelijk van de staat van de wanden en de keuze van het behang), kunnen de eigenlijke behangwerken aanvangen. Een goede behanger zal ook niet nalaten om resterende lijmresten te verwijderen.
  • 5-Acceptatie en start werkzaamheden

   Indien u akkoord bent met onze offerte maken wij een duidelijke planning in overeenstemming met u.
  • Offerte aanvragen

   Vraag nu uw geheel vrijblijvende offerte aan. Bij Haros Wandafwerking kunt u wel tot 40% voordeliger uit zijn.

  Glasvlies behanger Den Bosch

  Wat is glasvlies behang en wat zijn voordelen.

  Glasvliesbehang is, in tegenstelling tot renovlies behang, niet gemaakt van papier. Voor dit type behang wordt gebruik gemaakt van glasvezels. Kies je voor Glasvlies behanger Den Bosch, dan kies je voor kwaliteit. Zo gebruiken wij 200 grams glasvliesbehang van een hoge kwaliteit. Met glasvlies behangen heeft een aantal voordelen. Dit materiaal is zowel kras- als stootvast en ook scheuren worden optimaal overbrugd. Dit type behang is egaliserend dankzij de gladde structuur en de beschermende laag. Daarnaast werkt glasvliesbehang brandvertragend. Bijkomend voordeel is dat glasvliesbehang een stuk voordeliger is dan bijvoorbeeld stucwerk, maar wel hetzelfde mooie resultaat oplevert.

  Glasvezel behanger Den Bosch

  Wat is glasvlies en wat zijn de voordelen

  Glasweefselbehang bestaat uit glasvezels. Bij Glasvezel behanger Den Bosch heb je de keuze uit diverse patronen. Glasweefselbehang heeft als voordeel dat het nog sterker is dan renovlies en glasvliesbehang. Dit komt doordat dit behang echt geweven is. Dit zorgt er ook voor dat dit type behang stabieler is, vooral om de hoeken. Een nadeel van glasweefselbehang is dat het niet hetzelfde effect oplevert als gestucte wanden. Daarom kiezen mensen vaak voor renovlies of glasvliesbehang.

  Renovlies of glasvliesbehang, waar kies je voor?

  Professioneel glasvies Behangbedrijf Den Bosch Haro's Wandafwerking

  Zowel renovlies als glasvliesbehang levert je een gladde en strukke muur op die net zo egaal is als stucwerk. Beide soorten behang zijn goedkoper dan stucwerk. Deze lagere prijs zegt niets over de kwaliteit, want zowel renovlies als glasvliesbehang is slag- en stootvast. Beide soorten behang overbruggen scheuren en werken plekjes op de muur weg. Deze soorten behang zijn hierdoor allebei geschikt voor het renoveren van je muren. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, hebben zowel renovlies als glasvliesbehang hun eigen voordelen.

  Wij van Behangbedrijf Den Bosch Haro's Wandafwerking geven de voorkeur aan glasvlies. Glasvlies behangen is één van onze specialiteiten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een optimaal resultaat garanderen. Hierbij maken wij gebruik van behang van een hoge kwaliteit. Je weet hierdoor zeker dat het behang tegen een stootje kan. Zo zul je voor lange tijd plezier hebben van je behang. Maar je kunt ook bij ons terecht als je voor renovlies behang kiest.

  Maatwerk wandafwerking realiseert Behangersbedrijf Den Bosch door te zoeken naar de perfecte balans voor uw klantwensen

  Wat kost een behanger inhuren voor Den Bosch?

  Een goedkoop behangbedrijf inhuren Den Bosch kan bij Haro's Wandafwerking

  Dan nu een raming van de kosten. Niet zo eenvoudig om snel te berekenen. De behanger hanteert soms tarieven per rol, maar soms ook per vierkante meter. Wij kunnen u ook een offerte op basis van de prijs per uur bepalen. Dit geldt dan meestal voor de voorbereidende werken, zoals gaten vullen, scheuren en barsten repareren. Maar ook het verwijderen van uw oude behang vraagt tijd. Voor voorbereidende werken en de eigenlijke behangwerken vraagt een behanger in Den Bosch doorgaans gemiddeld tussen de €25,- en € 60,- per uur. Omdat de kostprijs van behangwerken gebaseerd kunnen worden op verschillende criteria (per rol/ per m²/ per uur), kan u best een offerte aanvragen om de kosten te laten berekenen.

  Hoeveel kost een behangbedrijf Den Bosch?

  Een behangbedrijf Den Bosch inhuren.

  Uiteraard kan u op de kosten besparen. Dit door de voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren. U kan het de behanger eenvoudiger maken door onder andere de kamer al zo leeg mogelijk te maken. Laat u uw behang aanbrengen door een professionele behanger, kan oude behang zelf verwijderen.

  Naast het leegmaken van de te behangen ruimte, kan u het de professionele behanger gemakkelijker maken en zo heel wat geld uitsparen. We hebben het over het verwijderen van uw oude behangpapier. Vermits ook een ervaren behanger heel wat tijd steekt in het afstomen of afweken van uw oude behang, kan u deze taak gemakkelijk zelf uitvoeren. Al naargelang het soort behangpapier dat er op uw muren hangt, zijn er verschillende manieren om deze klus tot een goed einde te brengen. Uiteraard kunt u de werkzaamheden ook door Behangbedrijf Den Bosch laten uitvoeren.

  Direct offerte aanvragen Overige vragen? Bel nu direct

  Foto behanger Den Bosch door Haro's Wandafwerking

  Fotobehang is tegenwoordig steeds populairder.

  Het fotobehang is zowel in een vlies- als papiervariant verkrijgbaar, tegen aantrekkelijke prijzen. Bij vrijwel elke bouwmarkt in Den Bosch koopt u dergelijk fotobehang in standaard afbeeldingen, maar bij een speciaalzaak is het vaak mogelijk om uw eigen foto tot behang te laten maken. De kosten hiervoor vallen wel iets hoger uit dan voor het standaard fotobehang. Houd er wel rekening mee dat niet elke foto genoeg kwaliteit heeft om in zulke proporties vergroot te worden.

  Vinyl behanger Den Bosch door Haro's Wandafwerking

  Vinyl behang voor keuken en badkamers.

  Onze vinyl behangers Den Bosch werken bovendien vaak met vinylbehang. De term vinylbehang is de term die men gebruikt voor het vliesbehang dat een vinyl toplaag heeft. Het vinyl is uitermate geschikt voor het bedekken van de wanden in de keuken en badkamer. Dit komt doordat vinyl goed bestand is tegen vocht, en relatief eenvoudig te reinigen is. Dit betekent eveneens dat de kosten voor vinylbehang iets hoger uitvallen dan andere behangsoorten. Behangbedrijf Den Bosch informeert u graag over de prijzen.

  Bij Behanger Den Bosch zijn wij gespecialiseerd om goedkoop uw woning te laten behangen.


  Professionele behangservice Den Bosch van Haro's Wandafwerking

  Ons werkgebied


  Behangbedrijf Den Bosch kunt u inschakelen voor projecten door geheel Nederland

  Laat uw behangwerkzaamheden verzorgen door de professionals van Haro's Wandafwerking. Wij werken door heel Nederland.

  Bijvoorbeeld in Amsterdam, Almere, Breda, Haarlem, Den Haag, Arnhem, Tilburg, Amstelveen, Eindhoven, Middelburg en in de regio Noord en Zuid Holland, Utrecht, Overijssel, Limburg, Drenthe, Gelderland en Brabant.

  Wat klanten vertellen over Behangersbedrijf Den Bosch


  15 beoordelingen met de hoogste score van 5.0

  Laat uw behang en wandafwerking verzorgen door de professionals van Haro's Wandafwerking. Staat uw woonplaats er niet bij? Geen probleem. Wij werken door heel Nederland!  © Copyright 2023 PS Webdesign Online